Scenshow

Behöver ni högklassig underhållning för många personer? Gustav Kullander erbjuder en fartfylld och komisk scenshow ni sent kommer att glömma. I Gustavs scenshow blandas stora nummer med publikmedverkan och musik, med de mindre tricken. Energi, humor och fantastiskt trolleri är det som kännetecknar Gustavs shower. Här tas det ut till sitt yttersta.

Gustav anpassar sin show baserat på miljö, teknikmöjligheter och antalet människor i publiken. Därför får ni alltid ett skräddarsytt upplägg för just er. Oavsett om ni är 20 eller 800 personer i publiken. Gustav har stått på flertalet scener runt om i landet som bl.a. Berns Salonger, Uppsala Konsert & Kongress, Reginateatern m.fl. Han har stor erfarenhet att stå på scen och trolla för många människor samtidigt.

En scenshow passar egentligen alltid då det finns en scen, eller där publiken inte har möjlighet att sitta helt nära. Det kan vara en företagsfest, ett julbord, på ett bröllop, en privatfest, eller vilket event som helst egentligen där ni är många gäster. Oavsett tillfälle, plats och vad ni behöver, så kan Gustav skräddarsy sin föreställning för att passa just er.

Gustav om scenshow:

“Det här är nog det jag gör mest, eller i alla fall kombinationer av scenshower och close-up shower. Jag anpassar min show efter era önskemål och hur förutsättningarna ser ut. Men grundstommen är alltid densamma, hög energi, mycket trolleri och publikmedverkan, och en hel del skratt. Oftast både från mig och publiken. När jag kombinerar exempelvis mingeltrolleri med en show vill jag alltid göra showen sist. Anledningen är att jag alltid ger allt och tar ut mig själv. Att själva göra en scenshow är nästan lite som ett träningspass. Både fysiskt och mentalt. Men det är fantastiskt kul, tycker både jag och publiken.”