Mingeltrolleri

Era gäster minglar, kanske med en fördrink och några snittar. Helt plötsligt kommer Gustav in i samtalet, tar över och utför mirakel med mynt och kortlekar på riktigt nära håll. Mingeltrolleri är den perfekta starten på er nästa tillställning!

Gustav har lång erfarenhet av mingeltrolleri i alla dess former, både vid större och mindre tillställningar. Att trolla under ett mingel, fördrink eller en tillställning med gäster utan sittning är nog det som Gustavs anlitas mest till – och även det som han själv ofta tycker är roligast att göra. Bland gästerna är det ett överraskat och uppskattat inslag som de kommer att komma ihåg länge!

Mingeltrolleri passar egentligen till alla tillfällen då det finns ett mingel, vare sig det är till fördrinken eller till fikastunden. Gustav mingeltrollar ofta på bröllop, företagsfester, mässor och födelsedagar och kan anpassa sig efter era önskemål. Hör av er för att diskutera bästa upplägg!

Gustav om mingeltrolleri:

“Mingeltrolleri är bland det roligaste jag vet, dels för att man dyker upp i en oväntad situation då era gäster inte förväntar sig något, men också för att man får möjlighet att visa trolleri på riktigt nära håll. Jag brukar dyka upp och se ut som vilken gäst som helst och sen överraska gästerna med att börja trolla. Jag rekommenderar mingeltrolleri egentligen till vilken tillställning som helst, men någonstans kring 50-120 gäster brukar vara bra – förutsatt att tiden för minglet finns såklart! Kombinera gärna mingeltrolleri till fördrinken med en show efter middagen!”