Close up show

Tänk dig att du och dina gäster sitter på riktigt nära håll vid ett bord. Bakom bordet står Gustav och gör små och stora mirakel du inte trodde var möjligt, bara någon meter från dig. Gustav Kullander anpassar alltid sina close-up shower efter de förutsättningar som finns och ni kommer att få en show ni sent kommer att glömma, fylld av såväl fantastiskt trolleri som skratt.

Att trolla på nära håll är något av Gustavs specialitet. Vid Close-up shower blandas korttrolleri med mynt, rep, bägarspel och lite allt möjligt. Gustav använder sig alltid ofta av människor från publiken som får vara med i olika nummer.

En close-up show passar för lite mindre sällskap där publiken har möjlighet att sitta riktigt, riktigt nära. Det kan exempelvis vara vid en företagsfest, födelsedagsfirande eller som en avslutning vid en middagsbjudning. Oavsett tillfälle så kommer Gustav att skapa magi och leverera skratt, på riktigt nära håll.

Gustav om close-up show:

“Att själv få se en close-up show är själv bland det bästa jag vet. Att själv få göra en close-up show är också fantastiskt roligt. Ofta får du möjlighet att visa tricks som du annars inte gör. När jag gör en close-up show så är egentligen det enda som krävs ett bord, sen är det såklart viktigt att alla i publiken sitter tillräckligt nära så de ser mig och bordet. Så länge alla kan göra det spelar det ingen större roll hur många gäster det är. Jag har gjort close-up föreställningar inför allt från 2 till 80 personer. Beroende på antalet människor i publiken och hur det ser ut där jag ska vara så anpassar jag såklart showen efter förutsättningarna.”