Bordstrolleri

Dina gäster sitter till bords och har kanske precis avslutat sin förrätt. Då dyker Gustav upp och överraskar dem med trolleri på riktigt nära håll. Ett härligt och oväntat avbrott under middagen som dina gäster sent kommer att glömma!

Gustav har lång erfarenhet av att trolla vid bordet under en middag, såväl på restauranger som på privata tillställningar. Vid de första borden blir överraskningen extra häftig då gästerna inte alls väntar sig att något ska hända. Efter ett tag brukar de andra borden märka vad som händer och då önska att trollkarlen ska komma till just deras bord.

Bordstrolleri är ett trevligt och överraskande inslag under en middag på såväl företagsfesten, bröllopet, festen eller en tillställning där man vill att det ska hända något extra under middagen.

Gustav om bordstrolleri:

“Det är ett kul avbrott i middagen som gästerna inte förväntar sig. Vilket gör att deras upplevelse ofta blir bättre. Jag rekommenderar att det är någonstans mellan 40-100 gäster och att det allra helst är bord om 6-12 personer per bord. Då brukar det bli bäst!”